Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Reverie, DLC za Castlevania: Lords of Shadow u prodaji za Xbox

Konami je je danas za u optjecaj za Xbox pustio Reverie, DLC paket za svoj hit naslov Castlevania: Lords of Shadow po cijeni od 800 MS bodova.

Reverie je prvi od dva najavljena DLC paketa za igru koji je danas trebao izaći i za Xbox 360 i za PS3, no za potonji je nenadano pušten u prodaju 23. ovog mjeseca po cijeni od 8 eura. U Reverieu ćemo se zabavljati sa jednim od sporednih likova originalnog naslova, vampirskim djetetom Laurom kojoj će glavni lik Gabriel pomagati u pokušaju svrgavanja zle sile koja se oslobodila i hara svijetom od pada vampirske kraljice Camille.

Prava poslastica za sve ljubitelje vampriskog ugođaja koji nam Castlevanija pruža već godinama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona