Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otkriven Kingdoms of Amalur: Reckoning

Autor: Mad Beard

screenshot_DungeonTrollBattle

Kingdoms of Amalur: Reckoning je akcijski orijentirani open-world RPG u stilu Obliviona sa pojednostavljenom borbom. Igru razvijaju Big Huge Games (ogranak 38 Studiosa) pod izdavačkim okriljem Electronic Artsa, a biti će izdana 2012. za PC, Xbox 360 i PS3.

Igrač na početku Reckoninga ne izabire klasu već se koristi takozvani Destiny System. Kako se dodjeljuju bodovi u tri skupine talenata - Might, Finesse i Sorcery, tako se otključavaju Destiny Cards, klase Amalura. U prijevodu, igrač može igrati što god želi. Na PAX Eastu je predstavljen 40-minutni demo u kojemu je prikazan prohod Well of Soulsa, početnog područja, kao i mnoge mogućnosti ratnika i čarobnjaka.

Fantasy svijet Kingdoms of Amalur u kojem se odvija Reckoning je poslužio i kao setting za nadolazeći MMO kodnog imena Project Copernicus od 38 Studiosa. Povijest i kulturu Amalura je stvorio R.A. Salvatore, a svijetu su život udahnuli Todd McFarlane i Ken Rolston, glavni dizajner Obliviona.

screenshot_BoggartAttack

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona