Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ghostbusters: Sanctum of Slime u prodaji

screenshot1

Igra bazirana na filmovima Ghostbusters l i ll , Ghostbusters: Sanctum of Slime danas je puštena u prodaju za PC, PS3 i Xbox360, kao box ili download verzija.

Ghostbusters: Sanctum of Slime je nastavak Ghostbusters: The Video Gamea, koji je unatoč kvaliteti naslova i dobrih kritika slabo prošao kod publike. Radnja novog nastavka počinje prije 4000. godina sa čudnim kultom koji oplakuje smrt Dumazua, prastarog demona smrti i uništenja. Nakon uvoda vraćamo se natrag u 1989. i pratimo domara muzeja Janosz Poha koji je nakon događaja iz Ghostbusters II smješten u mentalnu instituciju gdje sreće Ismaela, samoproglašenog vođu Dumazuovog kulta. Ismael je u potrazi za komadićem Nilhe, misteriozne relikvije koja ima moć vratiti Dumazua iz mrtvih. Janos pristaje tražiti relikviju a za nagradu dobiva Danu Barrett.

Nakon nekoliko godina i Janosovog izlaska iz institucije, New York zahvaća najezda neobičnih paranormalnih aktivnosti. Dobri stari Ghostbustersi su prenatrpani i zapošljavaju mladu grupu entuzijasta koji se bave proučavanjem paranormalnog, točnije VAS.

Nadamo se da će ovaj nastavak zadržati kvalitetu prvog dijela i donijeti neka poboljšanja te da će bolje proći kod današnje publike.

screenshot2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona