Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tjedni traileri 1

Autor: Exxar

Dobrodošli u Tjedne trailere, redovnu seriju izvještaja u kojima ćemo vam svaki tjedan prenositi nedavno objavljene trailere nadolazećih video igara. Ovaj puta vam prenosimo trailere Deus Ex: Human Revolutiona, F.3.A.R.-a i drugih.

The Lord of The Rings: War in The North je nadolazeći naslov smješten na sjever Međuzemlja tijekom rata protiv Saurona, a prikazati će svijet Tolkienovog opusa u nešto mračnijem tonu nego je to uobičajeno:

                    

Danas su u prodaju pušteni Europa Universalis III: Chronicles, posebna edicija Europe Universalis III koja uključuje sve do sada izdane ekspanzije za ovu igru. Povodom toga, iz Paradoxa su objavili promotivni trailer:

                

Nedavno je otvoren website za nadolazeći MMO Secret World, smješten u moderno doba ali ono u kojemu su istinite sve teorije zavjere i sva mistična predaja. Kako bi dobili najbolji dojam, pogledajte GDC trailer:

 

 

Ranije ovog mjeseca objavljen je Ruin mode igre za Red Faction: Armageddon, a kako će to izgledati pogledajte u traileru:

 

Izdan je i novi trailer za nadolazeći Transformers: Dark of The Moon:

 

Pogledajte novi cinematic trailer za F.3.A.R.:

 

Na nedavno održanom PAX Eastu prikazan je i novi Duke Nukem Forever trailer:

 

I na kraju, prenosimo vam trailer za Deus Ex: Human Revolution koji prikazuje prohod prve misije:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona