Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Potvrđen datum izlaska Deus Ex: Human Revolution

Autor: Exxar

screenshot1_475

Na Twitter kanalu Eidos Montreala osvanula je potvrda datuma kada će treća igra u Deus Ex serijalu, Human Revolution, biti puštena u prodaju: 23. kolovoza u Americi te 26. kolovoza u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Za Deus Ex: Human Revolution očekivanja su postavljena visoko nakon katastrofe koja je bila druga igra u serijalu, Invisible War. Radnja Human Revolutiona je smještena 25 godina prije radnje originalnog Deus Exa te prati korporacijskog agenta Adama Jensena u otkrivanju velike zavjere. Kao i u ranijim igrama iz serijala, glavna tema je kibernetička augmentacija koja će ovaj puta biti mehanička umjesto na nano-razini (s obzirom na to da je igra smještena puno ranije u vremenu). Većina igre će se odvijati iz prvoga lica, uz povremeno prebacivanje u treće lice tijekom određenih sekvenci poput korištenja zaklona ili pojedinih augmentacija.

screenshot2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona