Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Scrolls, Trenched i ekspanzija za Sins of a Solar Empire

Autor: Exxar

Tijekom proteklih dana najavljeni su Scrolls, nova fantasy igra iz Mojanga (studio kreatora Minecrafta), Trenched, SF akcijska igra iz trećeg lica od Double Fine studija te Rebellion, ekspanzija za Sins of a Solar Empire.

Scrolls je projekt Notchevog prijatelja Jakoba Porsera, a sadržavati će elemente CCG-ova te igara na ploči. Igraći će sastavljati arsenale magičnih scrollove te će svojih protivnika brutalno rješavati summoniranim podanicima, opsadnim strojevima i destruktivnim čarolijama. Više informacija na službenoj stranici.

Trenched je SF akcijska igra iz trećeg lica u kojoj igrači upravljaju mechovima koji se također mogu pretvoriti u obrambene građevine. Za sad se planira isključivo za XBLA, a kako će izgledati možete pogledati u traileru:

I na kraju, Rebellion je nova samostojeća ekspanzija za hvaljenu SF real-time 4X igru Sins of a Solar Empire. Glavna karakteristika igre je uvođenje lojalističke i odmetničke frakcije kod svake strane koje će sa sobom nositi specifične prednosti i nedostatke. Osim toga, Rebellion će uvesti i novu klasu svemirskih brodova, ogromne Titane, te nove brodove za postojeće klase, nove uvijete pobjede, grafička poboljšanja itd.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona