Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Započela Black Prophecy otvorena beta

Autor: Exxar

Gamigo su otvorili prijave za europsku open betu svog nadolazećeg MMO space sima Black Prophecy

Black Prophecy je nadolazeći SF akcijski MMO koji igrače smješta u ulogu pilota te im daje slobodu da u svojem brodu istražuju bespuća svemira ili se upuste u masovne PvP bitke. Naglasak je na pilotiranju brodom iz prvog ili trećeg lica, a igračima je omogućeno njihovo modificiranje kroz modularan sustav nadogradnje, craftanje vlastitih modula, itd. Osim mnogim gameplay featureima, igra se hvali i zanimljivim univerzumom te bogatom pozadinskom pričom iz pera njemačkog SF autora Michaela Marraka.

Za betu se možete prijaviti ovdje, a preuzimanje beta klijenta omogućeno je odmah po registraciji. Jednom kada bude izdana, igra će koristiti free to play model naplaćivanja što znači kako će određena količina sadržaja biti besplatna dok će se ostatak kupovati mikrotransakcijama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona