Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi polinezijski DLC za Civilization 5 u prodaji

Autor: Exxar

kamehameha

Danas je u prodaju pušten novi DLC za Civilization 5 koji uvodi polinezijsku civilizaciju u igru, a zajedno s njime, izdan je i besplatni paket mapa za igru.

DLC donosi polinezijsku civilizaciju sa vladarom Kamehameha tes cenarij Paradise Found. U njemu igrači preuzimaju vodstvo nad jednim od četiri velika polinezijska kraljevstva te se bore da postanu dominantna polinezijska kultura. Na raspolaganju su im nove tehnologije i jedinice, a svaki komadić zemlje je više nego dragocjen.

Paralelno sa DLC-om izdan je i besplatni map pack koji donosi tri nove multiplayer mape - Skirmish, Ring i Ancient Lake. Sve tri su pažljivo balansirane za kompetitivnu multiplayer igru te daju igračima nove prilike za osvajačke pohode.

A raspravi o Civilization serijalu možete se pridružiti na Eydisu.

otok

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona