Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Resident Evil glasine

Autor: Exxar

old_screenshot_475

Po glasinama od kraja prošle godine, razvojni studio Slant Six Games za Capcom radi na novom nastavku Resident Evil franšize koji će se po najnovijim glasinama odvijati u Raccoon Cityu.

S obzirom da je Raccoon City uništen u dosadašnjem tijeku priče, nova igra će biti ili prequel, ili smještena u budućnost u kojoj je grad iz nekog razloga obnovljen. Također, igrač će na raspolaganju imati više igrivih likova pa se pretpostavlja da će postojati podrška za timsku igru ili da će igra već u samoj osnovi biti kooperativnog karaktera. Ti likovi bi navodno trebali biti potpuno novi, što ide na ruku teoriji o tome da se radi o prequelu.

No, kako do sada još nije bilo službenih informacija o igri, sve ostaje na špekulacijama.

Preneseno sa www.thekartel.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona