Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Počela Mytheon open beta

Autor: Exxar

screenshot1_475

UTV True Games najavili su kako je njihov nadolazeći online multiplayer RPG Mytheon ušao u otvorenu beta fazu testiranja. Sve što je potrebno za sudjelovanje je registracija na službenoj stranici i preuzimanje beta klijenta.

Mytheon je opisan kao akcijska igra sa RPG i strateškim elementima, fokusirana na borbu (solo i timski PvE te PvP) i sakupljanje tzv. Power Stoneova koji se kombiniraju za castanje spellova, summoniranje miniona itd. Setting je mješavina različitih svjetskih mitologija sa početnim fokusom na grčku, a planirane ekspanzije će to proširiti i na ostale dijelove svijeta.

Točan datum izlaska igre još nije određen, no s obzirom na početak otvorene bete to bi trebalo biti uskoro. Mytheon će u osnovi biti besplatan, uz opcionalne mikrotransakcije. Koliko će one zaista biti opcionalne, ostaje za vidjeti.

screenshot2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona