Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Assassin's Creed: Brotherhood PC i DLC novosti

Autor: Exxar

screenshot2_475

Iz Ubisofta je službeno potvrđeno da će PC verzija Assassin's Creed: Brotherhooda u prodaju biti puštena 17.3. u Europi odnosno 22.3. u Americi. U njoj će biti uključen i nadolazeći DLC The Da Vinci Disappearance, a najavljeno je i kako će za igru biti izmijenjen i notorni Ubisoftov DRM sustav.

The Da Vinci Disappearance DLC je prošli tjedan najavljen za Xbox i PS3, a izostanak informacija o PC verziji potaknuo je špekulaciju da će možda biti integriran zajedno sa njom. Špekulacije su sada i službeno potvrđene, pa će tako PC igrači u startu moći uživati u ovome dodatku koji u igru uvodi novi quest za singleplayer, a za multiplayer novu mapu, četiri nova igriva lika te dva nova game modea.

Osim toga, najavljeno je da će notorni Ubisoftov DRM koji je igrače prisiljavao da tijekom cijelog vremena igranja budu povezani na internet biti "polakšan" u PC verziji Brotherhooda. Tako će biti potreban samo inicijalni online login prilikom pokretanja igre, dok veza neće biti nužna tijekom same igre.

PC verzija će biti dostupna u nekoliko edicija, od standardne koja će osim same igra sadržavati Abstergo Project Update 1.0 i 2.0 te Da Vinci Disappearance, do ograničene, ekskluzivne Codex edicije koja će dolaziti u renesansno stiliziranoj škrinjici sa mnogim dodacima. Minimalna konfiguracija biti će Intel Core® 2 Duo 1.8 GHz ili AMD Athlon X2 64 2.4GHz te Nvidia 7900 256 MB ili ATI Radeon X1950 256 Mb, a preporučena Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz ili AMD Athlon 64 X2 6000+ te GeForce 8800 GT ili ATI Radeon HD 4700.

screenshot3_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona