jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Izdani Dragon Age 2 i Total War: Shogun 2 demoi

Autor: Exxar

Danas su tijekom dana u optjecaj puštene demo verzije dva željno očekivana nadolazeća naslova: Dragon Agea 2 i Total War: Shoguna 2. Možete ih preuzeti sa Biowareove stranice odnosno sa Steama.

Total War: Shogun 2 je najnoviji izdanak popularne strateške Total War franšize te nastavak igre koja je i započela cijeli serijal. Osim što ćete u single playeru moći zavladati Japanom iz 16. stoljeća, online igrom će biti moguće proći glavnu kampanju u dvoje te sudjelovati u masivnim bitkama i posebnim kampanjama za do osam igrača. Igra će u prodaju biti puštena 15. ožujka a  demo možete preuzeti sa Steama.

screenshot1_475

Dragon Age 2 je nastavak megapopularnog Biowareovog Dragon Age RPG-a, a u prodaju će biti pušten 8. ožujka u Americi te 11. ožujka u Europi. Demo možete preuzeti na službenoj stranici a u Biowareu su povodom njegovog izdavanja pripremili posebnu akciju. Naime, ako demo verzija do 1. ožujka bude preuzeta milijun ili više puta, Bioware će u igri učiniti dostupnima dva bonus itema: Lothering's Lament i The  Far Cliffs of Kirkwall, knjige koje će onima koji ih pročitaju u igri dati bonus experiencea i novaca. Kako bi sudjelovali u ovoj akciji, potrebno je biti ulogiran putem EA korisničkog računa prilikom preuzimanja demoa.

screenshot1_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona