Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izdani Dragon Age 2 i Total War: Shogun 2 demoi

Autor: Exxar

Danas su tijekom dana u optjecaj puštene demo verzije dva željno očekivana nadolazeća naslova: Dragon Agea 2 i Total War: Shoguna 2. Možete ih preuzeti sa Biowareove stranice odnosno sa Steama.

Total War: Shogun 2 je najnoviji izdanak popularne strateške Total War franšize te nastavak igre koja je i započela cijeli serijal. Osim što ćete u single playeru moći zavladati Japanom iz 16. stoljeća, online igrom će biti moguće proći glavnu kampanju u dvoje te sudjelovati u masivnim bitkama i posebnim kampanjama za do osam igrača. Igra će u prodaju biti puštena 15. ožujka a  demo možete preuzeti sa Steama.

screenshot1_475

Dragon Age 2 je nastavak megapopularnog Biowareovog Dragon Age RPG-a, a u prodaju će biti pušten 8. ožujka u Americi te 11. ožujka u Europi. Demo možete preuzeti na službenoj stranici a u Biowareu su povodom njegovog izdavanja pripremili posebnu akciju. Naime, ako demo verzija do 1. ožujka bude preuzeta milijun ili više puta, Bioware će u igri učiniti dostupnima dva bonus itema: Lothering's Lament i The  Far Cliffs of Kirkwall, knjige koje će onima koji ih pročitaju u igri dati bonus experiencea i novaca. Kako bi sudjelovali u ovoj akciji, potrebno je biti ulogiran putem EA korisničkog računa prilikom preuzimanja demoa.

screenshot1_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona