Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Hoće li TOR biti WoW-killer i što je to Star Wars Detours?

Autor: Exxar

screenshot1_475

Ranije ovog mjeseca LucasFilm je registrirao dva nova trademarka pod nazivom Star Wars Detours, a šef Electronic Artsa John Riccitiello je izjavio kako očekuju da će Star Wars: The Old Republic uzeti znatan dio MMO kolača WoW-u.

Star Wars Detours je naziv dva nova trademarka kojima je Lucasfilm rezervirao prava na korištenje tog imena u svim oblicima interaktivne zabave ali i šire, poput igračaka, knjiga i stvari koje se koriste kao promotivni materijali. LucasArts rade na novom, još neimenovanom Star Wars naslovu za Kinect/Xbox 360 koji bi trebao izaći do kraja godine, no je li Detoursi imaju ikakve veze sa time nije poznato. Zbog širokog područja kojeg ovi trademarkovi pokrivaju, najvjerojatnije se radi o novoj franšizi koja tek treba biti otkrivena.

Osim toga, na nedavno održanoj Goldman Sachs Technology and Internet konferenciji šef Electronic Artsa je ustvrdio kako The Old Republicom ciljaju na sam vrh MMO tržišta. Ova tvrdnja nije neočekivana, a Riccitiello je objasnio kako je sama tehnologija na kojoj je TOR rađen dovoljna da izdvoji igru od konkurencije. Svoju tvrdnju je potkrijepio usporedivši WoW sa nijemim filmom a TOR sa prvim ozvučenim. Iako bi za cjelokupnu igraću scenu bilo vrlo pozitivno da se konačno pojavi prava konkurencija WoW-u, mišljenja smo da tehnologija sama po sebi za to nikako neće biti dovoljna, već će cijeli "paket" morati pružiti visoku kvalitetu i privlačnost širokim masama. Ostaje nam nadati se da će to i učinit.

screenshot2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona