Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ljeto u znaku leda i vatre

screen1_475

Focus Home Interactive su za ovo ljeto najavili izlazak A Game of Thrones: Genesis naslova za PC iz Cyanide Studiosa te su objavili prve slike iz same igre. Genesis će biti real-time strategija, usko vezana uz George R.R. Martinov A Song of Ice and Fire serijal.

O samoj igri je otkriveno da će imati opsežnu kampanju za jednog igrača, čiju je priču pisao i razvoj osobno nadgledao George R.R. Martin. Kampanja će igrača uroniti u samo srce bitaka i spletki između plemićkih kuća koje su oblikovale kraljevstvo Westeros iz serijala. Igrač će moći doslovno živjeti u svijetu koji je opisan u A Song of Ice and Fire sagi i sudjelovati u događajima koji su se protezali u više od 1000 godina povijesti Westerosa. Naravno da to uključuje i neke od najvećih bitaka kao što su invazija Aegon the Conquerora ili War of the Usurper.

screen2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona