Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Assassin's Creed naslov i Brotherhood za PC

screenshot_trailer_475

U stilu pravoga ubojice, u tišini i bez puno pompe, usprkos prijašnjim izjavama razvojnog tima da će uzeti pauzu nakon izdavanja Assassins Creed: Brotherhooda, najavljen je novi Assassin's Creed nastavak te je objavljen datum izdavanja PC verzije Brotherhooda. 

Po riječima generalnog  direktora Ubisofta novi nastavak će biti spreman do kraja 2011. a  više detalja biti će objavljeno u svibnju.

Uz te vijesti sve PC igrače koji su ljubitelji Assassin's Creed naslova razveseliti će informacija da će Assassin's Creed: Brotherhood biti izdan za njihovu omiljenu platformu 17. ožujka za američko i većinu europskog tržišta te 18. ožujka za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Za sada se ne zna hoće li oba nasalova za PC sadržavati Ubisoftov zloglasni DRM sistem zaštite koji od igrača zahtijeva da konstantno budu spojeni na Internet tijekom igranja, ali je od tehničkih novosti za PC verziju Brotherhooda najavljena podrška za igranje na više monitora.

screenshot1_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona