Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Transformers: Dark of The Moon novosti i trailer

screenshot1_475

Activision nam je ponudio prvi pogled na scene iz njihovog novog Transformers naslova, koji je povezan i nazvan po najnovijem nastavku filma Transformers: Dark of The Moon redatelja Michaela Baya.

U traileru je prikazan Bumblebee koji na sebi ima više vrsta oružja nego što je do sada viđeno na bilo kojem transformeru. Ovo je najava nove, treće vrste transformiranja  koja će se po prvi puta pojaviti u igri. Prema riječima developera u novoj igri će postojati tri vrste transformacije. Moći ćete igrati u obliku robota, cestovnog vozila i borbenog vozila. Sudeći po tome borbe u vožnji će biti veliki dio novog nastavka, ali detalji su još uvijek pod velom tajne. Novost je i da  umjesto odabira strana (Autoboti ili Decepticoni) igraču stoji na raspolaganju jedna kampanja u kojoj će naizmjenično upravljati sa obje frakcije te se ovaj puta ljudski likovi ne pojavljuju.

Igru za Xbox i PS3 razvija HighM oon Studios koristeći isti Unreal Engine 3 na kojem je baziran prijašnji nastavak. A pored Dark of The Moona, trenutno se razvijaju još dva nova Transformers naslova -  Transformers : DarkoftheMoon,  nastavak prošlogodišnjeg War for Cybertona te MMO.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona