Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Blizard slavi 20 godina postojanja

blizzard_logo_475

Ove godine Blizzard Entertainment slavi svoj dvadeseti rođendan. Tvrtka koja je počela kao zajednički mali projekt tri studenta s UCLA u ranim 90-ima pretvorila se u najvećeg proizvođača MMORPG naslova. Blizzard je najpoznatiji po svojim Diablo, Warcraft i Starcraft serijalima ali je najveći proboj napravila sa svojim mega uspješnim MMORPG naslovom World of Warcraft.

Iako Blizz nije bio prvi koji se upustio u proizvodnju MMO naslova njihov WOW je postao najuspješniji i najprodavaniji naslov ikad te je uvelike pridonio popularizaciji žanra među igraćom zajednicom. Zahvaljujući stalnoj komunikaciji sa igračima, izvrsnoj tehničkoj podršci i redovitom dodavanju i osvježavanju sadržaja (ekspanzije, patchevi i produbljivanje priče sa novim rasama i klasama), Blizz je i dalje No1 na tom polju.

screenshot1_475

Da bi proslavili svoju 20-godišnjicu u Blizzardu su pokrenuli jedan mini site na kojem se može vidjeti video poruka od generalnog direktora/suosnivača Mike Morhaima i direktora razvoja/suosnivača  Frank Pearcea, u kojem zahvaljuju svojim fanovima na njihovoj podršci kroz godine. Očekuje se da će se na stranici sa vremenom dodavati novi sadržaji kao što su intervjui, foto galerije i Blizzov timeline.

Osim što slave u Blizzu i rade. U skladu sa tim najavljeno je da će dva nova naslova izaći do kraja 2012. godine. Naime u jednom od intervjua Thomas Tippl koji je u Blizzard/Activisionu glavni i odgovoran za financije, izjavio je da ako Blizzard ove godine ne izda niti jedan naslov, očekuju da će iduće izdati barem dva. Jedan od njih bi morao biti dugo odgađani Diablo lll a iako Blizzard radi na novom MMO projektu pod kodnim imenom Titan, sama činjenica da je on u vrlo ranoj fazi razvoja ne daje nam nadu da je to drugi naslov.

Najvjerojatnije se radi o drugom naslovu Starcraft II trilogije, Heart Of The Swarmu koji neće biti spreman za izdavanje ove godine. To je na Blizzconu izjavio Chris Sigaty, producent Starcrafta II, dodavši da se ne zna točan datum izlaska ali kako ne vjeruje da će to biti ove godine. Jedino što je mogao potvrditi je da će se radnja Heart Of The Swarma odvijati nakon događaja u Wings of Liberty.

screenshot1_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona