Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dawn of War II - Retribution je ušao u otvorenu betu

art1_475

Svaki igrač koji je preko Steam servisa kupio neku Warhammer 40,000: Dawn of War II igru,može do 24. veljače sudjelovati u beta testiranju multiplayer dijela Retributiona. Oni koji nisu kupili igru mogu se prijaviti za beta key giveaway i na taj način isto sudjelovati u testiranju.

Nekoliko činjenica o testiranju : „Igraču je na raspolaganju svih šest multiplayer rasa, uključujući novu Imperial Guard frakciju. Beta će trajati do kraja veljače da bi se testirale mrežne i matchmaking  mogućnosti  Steamworksa  i da bi se pomoglo balansiranju multiplayer modova. Sve nove jedinice za svaku rasu će biti raspoložive kroz cijelo testiranje , kao i nove mape koje će se naći u paketu sa igrom kada izađe u slobodnu prodaju,“ stoji u službenoj obavijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona