Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Skyrim novosti - o tamnicama i bradatim misticima

logo_475

Bethesda je najavila neke promijene u svom nadolazećem naslovu The Elder Scrolls V u odnosu na njegovog prethodnika. Na takvu odluku su se odlučili zbog činjenice da je većina igrača najviše primjedbi kod Obliviona imala na sistem leveliranja protivnika u igri.

"Prilično je slično kao što smo napravili u Falloutu 3, koji je bio jako izmijenen u odnosu na Oblivion," riječi su redatelja igre Todd Howarda za službeni britanski Xbox magazin. "Sada imamo mogućnost da za svaki dungeon namjestimo relativnu težinu, pa se pri ulasku igrača prilagodi njegovom levelu. A ovisno o tome što smo namjestili, mogao bi biti mnogo teži od prosjeka."

Samim time dungeoni se prilagođavaju vama uz mogućnost da budu lakši ili teži. Isto tako daju vam opciju da sami odlučite želite li nastaviti pohod po dungeonu koji je prejak za vas u tom trenu ili se okrenuti nazad i posjetiti ga kad steknete još malo iskustva te ga pokoriti u originalnom stanju. Naime, po generaciji monstera u dungeonu njihovo stanje se spašava te će oni biti iste jačine kada god se kasnije vratite u njega.

screenshot1_475

Također su otkrili i nešto više o ulozi Greybeardsa, prastarog  reda mistika koji u potpunosti razumiju moć zmajeva i vladaju raznim egzotičnim sposobnostima. Oni će prema riječima developera igrati jednu od većih uloga u priči igre. UPOZORENJE! Slijedeći dio teksta sadrži mali spoiler.

"Ne znam koliko vam želim otkriti o sadržaju igre, ali u jednom trenutku oni vas pozovu i to tako da izviknu vaše ime u vjetar. Odlazite u njihov hram da učite od njih – a kakve oni sposobnosti imaju i kako ih učite? Pa, pomalo djeluju kao Jedi Masteri", riječi su Todd Howarda.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona