Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi traileri za Deus Ex 3, Darkspore, Pride of Nations i The Sims Medieval

Autor: Exxar

Objavljen je novi "Adam Jensen Profile" cinematic/gameplay trailer za Deus Ex: Human Revolution koji bi u režiji Eidosa trebao izaći najkasnije do početka 2012. U njemu možete vidjeti protagonistov odnos prema kibernetičkim augmentacijama te također njegovo korištenje istih u borbi:

          

 

Iz Maxisa nam donose dva nova gameplay gameplay trailera za Darkspore. Prvi prikazuje Andromedu, jednog od mnogih likova dostupnih u igri, a drugi sadržaj Limited Edition verzije igre:

 

 

Pride of Nations je nova turn-based povijesna strateška igra iz Paradoxa u kojoj igrači vode jednu od osam dostupnih nacija kroz inustrijalizaciju, kolonizaciju i vojna osvajanja. Igra je najavljena za 3. travnja ove godine.

 

I na kraju još jedan trailer iz Maxisa, ovaj put komični trailer za Sims Medieval:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona