jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen Dungeons & Dragons Daggerdale

Autor: Darkstone

Dungeons-Dragons-Daggerdale-Logo_475

Kraj 2010. godine donio nam je najavu sljedeće igre u Atarijevoj Dungeons & Dragons franšizi pod imenom Daggerdale, smještene unutar Forgotten Realms svijeta.

Daggerdale se zasniva na sprečavanju Zhentarima na čelu sa zlim Rezlusom u pokušaju osvajanja dolina Dalelandsa. Cilj igrača je uvesti mir u Nentir dolinu otključavanjem tajni Tethyamar rudnika pri čemu to mogu sami ili u kooperativnom modu koji podržava multiplayer igru do četiri igrača.
Ovaj akcijski RPG se hvali širokim asortimanom oružja i magije koji će vam biti potrebni da porazite horde neprijatelja na bogato dorađenim okolinama Daggerdalea.

Dungeons & Dragons Daggerdale biti će dostupan u proljeće 2011., a moći ćete ga zaigrati na Windows, Xbox 360 i Playstation platformama. Daggerdale također označava prvi naslov u franšizi koji će biti dostupan isključivo putem digitalnog downloada.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona