Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prototype 2 trailer

Autor: Aronys

prototype2_250Prema najavama, 2012. opet ćemo posjetiti Manhattan i svojim shapeshiftanjem razarati sve pred sobom. Izašao je trailer za Prototype 2, koji otkriva da ćemo se u nastavku boriti protiv svog kreatora, protagonista iz prvog dijela.

Sredinom 2009. je izašla fenomenalna sandbox igra u stilu Spider-Mana, samo što za razliku od Spider-Mana, u Prototypeu igrate antiheroja Alexa Mercera. On je čovjek koji igrom slučaja dobiva sposobnost shapeshiftanja, no ne sjeća se ničeg iz svog života. Uz širok raspon power upa i oružja u koje je Alex shapeshiftao svoje tijelo, razarali ste Manhattan sukobljavajući se s vojskom i posebnim postrojbama, te polako istraživali svoju prošlost i pozadinu igre. Igra je dobila veoma visoke ocjene i dobre recenzije, stoga od nastavka možemo očekivati puno.

Kako otkrivamo, u nastavku možda više nećemo kontrolirati Alexa, već narednika Jamesa Hellera, koji također ima moći shapeshiftanja, a Alex bi mogao biti glavni protivnik. Možemo zasigurno reći da nas čeka zabavno razaranje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona