Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Potvrđen Mass Effect 3

Autor: Belmorn

mass_effect_3_475

 

Na Video Game Awards priredbi održanoj u subotu 11. prosinca 2010. Bioware i Electronic Arts prikazali su prvi teaser i službeno predstavili Mass Effect 3, željno iščekivani nastavak popularne igre.

Mass Effect je nagrađivana futuristička pucačina s RPG elementima čiji je prvi naslov izašao 2007. godine i pridobio masu sljedbenika. Radnja igre odvija se u svemiru, u godini 2183. odnosno 2185. u Mass Effectu 2, a u obje radnje igrač preuzima ulogu elitnog vojnika Sheparda u istraživanju galaksije.

Sadržaj  teasera je jednominutni animirani film koji demonstrira radnju novog Mass Effecta. Zemlja je pod apokaliptičnim udarom sila koje napadaju iz nepoznatih krajeva svemira, a Shepard će biti stavljen u ulogu spasitelja čovječanstva, primoran okupiti galaktičke sile i obraniti Zemlju od agresije Reapera i njihove vojske Collectora. Naslov gotovo sigurno izlazi 2011. godine za PC, XBOX 360 i Playstation 3, ali točan datum ostaje nepoznat do daljnjeg.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona