Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Back to the Future: The Game

Autor: Aronys

back_to_the_future_the_game_250Prošlo je punih 25 godina otkad je Marty McFly sjeo u prerađeni DeLorean i otputovao u prošlost, započevši veoma popularnu filmsku trilogiju Back to the Future. Povodom 25-ogodišnjice, ekipa iz Telltale Gamesa nam je pripremila nastavak priče u obliku igara za PC, PS3, Mac i iPad. Proteklog petka je izašao i prvi trailer, najavljujući izlazak prve igre za ovaj mjesec, no pravog datuma još nema.

Back to the Future: The Game je avantura koja prati događaje koji su se zbili nakon završetka originalne trilogije. Kako saznajemo, radnja se zbiva kojih šest mjeseci nakon što su se Marty i Doc Brown vratili s divljeg zapada. Doc je opet otputovao kroz vrijeme, no nije se još vratio i na Martyju je da ga potraži u vremenu. Igra će se sastojati od pet epizoda, a prva je sasvim prikladno nazvana It's About Time. Na igri su radili i neki od originalnih suradnika filmske trilogije, a glas Doc Brownu je posudio Cristopher Lloyd, glumac koji ga je utjelovio na filmskom platnu.

Samo ćemo još reći da su Telltale Games kreatori nekih veoma uspješnih igara poput najnovijih izdanja u Sam & Max i Monkey Island linijama avantura, stoga možemo očekivati veoma zabavnu igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona