jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Tjedan dana do Starcrafta 2

Autor: Ur-Quan

starcraft2_475.jpg

27. srpanj je datum kojeg čekaju mnogi. Starcraft je bio sve osim još jednog običnog RTS-a što je dokazao svojom neumirućom popularnošću, a za točno tjedan dana igrači te kultne strateške igre koju nam je donio Blizzard dočekat će njen nastavak.

Točno u ponoć sa ponedjeljka 26. na utorak 27. u Starcraft 2 ući će u prodaju u limitiranim količinama. Za Hrvatsku je službeni izdavač Algoritam, koji će ga na ponoćnim prodajama prodavati u svojim podružnicama u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Zadru.

Na ponoćnoj prodaji će biti i ekipa sa Fantasy-HR, a ako želite pomoći možete se prijaviti na Eydisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona