Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tjedan dana do Starcrafta 2

Autor: Ur-Quan

starcraft2_475.jpg

27. srpanj je datum kojeg čekaju mnogi. Starcraft je bio sve osim još jednog običnog RTS-a što je dokazao svojom neumirućom popularnošću, a za točno tjedan dana igrači te kultne strateške igre koju nam je donio Blizzard dočekat će njen nastavak.

Točno u ponoć sa ponedjeljka 26. na utorak 27. u Starcraft 2 ući će u prodaju u limitiranim količinama. Za Hrvatsku je službeni izdavač Algoritam, koji će ga na ponoćnim prodajama prodavati u svojim podružnicama u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Zadru.

Na ponoćnoj prodaji će biti i ekipa sa Fantasy-HR, a ako želite pomoći možete se prijaviti na Eydisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona