Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age 2 novosti

Autor: Ur-Quan

dragon_age_475.jpg

Dragon Age 2 nastavak je igre
Dragon Age: Origins, najprodavanije igre razvojnog studija Bioware. U Biowareu su odlučili podijeliti par screenshotova iz igre te nekoliko detalja o njenoj igrivosti, koje vam mi prenosimo.

DA2 će, začudo, uzeti nekoliko elemenata od manje prodavanoga Mass Effecta 2. Na konzolama će borba u igri izgubiti taktičke elemente te se fokusirati na akcijski dio, dok će na računalima biti održan dosadašnji sustav. Promijenjene borbe prilagodit će se  igranju na kontroleru, a pretpostavljamo da Bioware cilja na prednosti PS3 i Xbox360 publike sa tim promjenama.

Također će biti izmijenjen razgovor u igri. Izbor rečenica iz Originsa bit će uklonjen a na njegovo mjesto doći će chat krug kao u Mass Effectu, sa prikazom namjere rečenice. Ova promjena bi neke igrače mogla razočarati, no nadamo se da će se to izvesti na kompleksniji način od "dobar-neutralan-zao" izbora odgovora.

Uvesti će se i nastavljanje prošle sačuvane igre iz DA1 tako da će akcije napravljene u prvome dijelu ostavljati posljedice i na drugi dio. Interesantno je da drugi dio započinje prije kraja prvoga pa im se radnje miješaju.

Još jedna razočaravajuća vijest je da će glavni lik biti limitiran na čovjeka, kojemu ćemo moći mijenjati izgled lica i spol.

Nije nam jasno zašto su se u Biowareu odlučili na ove korake unazad, od simplificirane borbe i razgovora do nemogućnosti odabira rase glavnog lika. Dragon Age su kupovali fanovi određene vrste igara, staromodnijih RPGova, a oni sada taj pristup mijenjaju. Može se pretpostaviti da pokušavaju spojiti fanove Dragon Agea i Mass Effecta u jednu skupinu što se može pokazati veoma profitabilnim, ali i riskantnim potezom.

Uz ove vijesti, Bioware je objavio i dva screenshota iz igre koja prenosi gameinformer.com:

Dragon Age 2
Dragon Age 2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona