Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WoW TCG: Drums of War

Autor: Exxar

wow_tcg_01.jpgOd nedavno se u prodaji nalazi Drums of War, sedma po redu edicija popularnog World of Warcraft trading card gamea. Njen izlazak obilježio je dvije uspješne godine tog TCG-a na tržištu.

Pored uvođenja nove vrste karata u igru, Location, većini će svakako biti najzanimljivija informacija o novim loot kartama. Ove karte, osim što se mogu koristiti u TCG-u poput svih drugih karata, svojem vlasniku donose beneficije unutar MMO-a. Tako su to ovaj puta Slashdance (bomba koja okolne igrače baca u ples), Owned! (zastava prikladne tematike koju se zabada u leševe protivnika) i The Red Bearon (black battle bear mount).

Ukoliko vas zanima više o WoW TCG-u, pridružite nam se u raspravi na Eydisu

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona