Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WoW TCG - Servants of the Betrayer

Autor: Exxar

wow_tcg_01.jpgServants of the Betrayer, iduća ekspanzija za World of Warcraft trading card game, trebala bi izaći tijekom 4. mjeseca ove godine. Novost je da će u booster packovima puno češće dolaziti i tzv. Loot karte, koje su do sada bile veoma rijetke.

Loot karte posebna su vrsta karata koje, osim što ih se može normalno koristiti u TCG-u, u WoW MMORPG-u daju igraču pristup specijalnim predmetima i pogodnostima koje se ne mogu dobiti nikako drukčije. Za Servants of the Betrayer najavljene su tri: X-51 Nether-Rocket, Personalized Weather Maker i Papa Hummel's Old Fashion Biscuits, od najrjeđe do najčešće.

Prva od njih je leteći mount, dostupan u normalnoj i epic varijanti. Druga donosi predmet kojim je moguće u području oko lika namještati vremenske prilike po volji, od predivnog sunčanog vremena do munja i oluja. Posljednja od tri najavljene omogućuje povećanje kozmetičkih petova, do veličine hunterovih petova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona