Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft Miniatures Game

Autor: Exxar

wow_mini.jpgBlizzard i Upper Deck Entertainment, ponukani uspjehom WoW TCG-a, najavili su izlazak World of Warcraft collectable igre minijaturama za jesen 2008.

WoW Miniatures Game sastojat će se od pre-painted minijatura koje će dolaziti u boosterima, te fiksnim i randomiziranim starter setovima. Same minijature predstavljat će likove rasa i klasa iz MMORPGa te naravno razne monstere, a svi će imati sposobnosti poznate iz igre. Iz Upper Decka najavljuju inovativnu mehaniku koja omogućuje PvP borbe i pohode na dungeone, čiji će stanovnici moći biti automatizirani ili će ih kontrolirati jedan od igrača. Tako je kao prvi raid set najavljena Onyxia. Osim "običnih" likova raznih rasa i klasa, među minijaturama nalazit će se i poznate figure poput Warchief Thralla ili čak Leeroy Jenkinsa.

Svijet Warcrafta postao je iznimno unosna industrija i očito je kako će s vremenom pokriti sve aspekte hobby gaminga, a WoW Miniatures idući su korak.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona