Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WoW TCG - Magtheridon's Lair

Autor: Exxar

wow_tcg.jpgUpper Deck Entertainment izdali su Magtheridon's Lair, najnoviji limited edition Raid Deck za World of Warcraft TCG. Primarno namijenjen za turnire Upper Deckovog WoW Organized Play programa, Magtheridon's Lair sadrži 110 karata i posebni treasure pack od 10 karata u kojemu navodno dolaze ultra-rijetke Loot karte.

Raid Deckovi funkcioniraju kao posebna vrsta igre u kojoj igrači formiraju raiding partyje pomoću karata iz WoW TCGa, te se u tradiciji MMORPGa bore protiv užasno moćnoga bossa, kojeg pak kontrolira jedan od igrača.

Više informacija o WoW TCGu možete pronaći na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona