Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Lost Kingdoms u prodaji

Autor: Exxar

lost_kingdoms_finalProšli tjedan u prodaju je puštena tiskana verzija Pathfinder Campaign Setting: Lost Kingdoms.

Ovaj worldbook za Pathfinder na 64 stranice donosi pregled šest najslavnijih propalih zemalja Golariona: Osiriona, carstva faraona; Ghol-Gana, zemlje kilopa štovatelja horora iz drugih dimenzija; carstva Jitska koje se uzdiglo kao prva prava civilizacija nakon Earthfalla; Lirgena i Yamase koje njihova astrologija i duhovi predaka nisu upozorili na potop koji ih je uništio; Sarkorisa, zemlje na sjeveru usred koje se sada nalazi pukotina koja vodi u pakao; i Thassilona, carstva kojim su vladali zli runelordovi. U Lost Kingdoms pronać ćete sve materijale potrebne za igranje avantura u ostacima ovih prastarih zemalja, no pripazite da vaši likovi ne završe istom sudbinom kao i njihovi stanovnici.

Prodajna cijena tiskane verzije je oko 20 američkih dolara, a PDF verzije 14.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona