Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena igra na ploči Level 7 [Escape]

Autor: Exxar

boxPrivateer Press, izdavačka kuća iza stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes te Iron Kingdoms settinga, objavila je da će najesen izdati horror igru na ploči Level 7 [Escape].

contentsLevel 7 [Escape] biti će semi-kooperativna igra za od jednog do četiri igrača čiji je cilj pobjeći iz podzemne vojne baze gdje su se našli kao subjekti neopisivih eksperimenata u rukama vanzemaljaca koji rade za zlokobne vlasti. Najavljeno je kako je ovo prva u nizu igara smještenih u mračni novi SF setting Matthew D. Wilsona, kreatora Iron Kingdomsa, Warmachinea i Mosterpocalypsea. Igra će se sastojati od pedesetak pločica za predočavanje tlocrta podzemne baze, preko sto karata, četiri character sheeta, preko stotinu različitih tokena i markera, tridesetak postolja, seta posebnih kocaka te rulebooka i knjižice sa scenarijima. Prodajna cijena biti će oko 55 američkih dolara, a igra bi svjetlo dana trebala ugledati u rujnu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona