Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Monopoly: World of Warcraft

Autor: Exxar

wow_monopoly_box

Tvrtka USAopoly koja proizvodi specijalizirane verzije popularnih društvenih igara najavila je kako će u svibnju izdati World of Warcraft verziju slavnogMonopolya.

wow_monopoly_boardMonopoly: World of Warcraft je Monopoly kakvog svi znamo i poznajemo ali sa WoW "skinom". Koristit će ilustracije Blizzardovih dizajnera i u njemu će se naći razne poznate lokacije iz igre (poput Orgrimmara i Stormwinda, na prvom mjestu). Figurice u igri također će biti prikladne tematike, pa će tako "kuće" biti bazirane na selima a "hoteli" na gradovima iz WoW-a. Prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona