Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rex i drugo iz Fantasy Flight Games

Autor: Klosharr

rexFantasy Flight Games nam je krajem kolovoza i početkom rujna donio nekoliko zanimljivih objava: najava jednog boardgamea, puštanje u prodaju drugog, te izdavanje novog print-on-demand materijala za treći...

Prva novost vezana je za najavu novog boardgamea iz Twilight Imperium linije. Rex: Final Days of an Empire odvija se 3000 godina prije događaja iz Twilight Imperiuma  – glavni grad imperija, Mecatol City, u ruševinama je i bombardiran od strane flote u orbiti, vlast je kolabirala, kaos vlada ulicama. Na scenu stupaju igrači (njih 3-6) sa svojim frakcijama i pokušavaju se dokopati vladajuće pozicije u gradu (control the city – control the galaxy) kroz igru pregovaranja, dogovaranja, čiste sile pa čak i izdaje. Ovo je igra politike, a svi znamo da u toj igri, sa ovakvim ulozima, nema pravila... Točan datum izlaska nije još objavljen.

thesilvertabletDruga novost je objava puštanja u prodaju ekspanzije za Mansions of Madness horror boardgame - The Silver Tablet. To je druga ekspanzija za Mansions of Madness izdana pod print-on-demand politici (prva ekspanzija je Forbidden Alchemy). The Silver Tablet donosi novi storyline za igrače te pripadajuće dodatne karte vezane za ovaj istraživački slučaj koji će od njih zahtijevati ne samo da otkriju istinu iza nestanka profesorice sveučilišta u Massachusettsu, nego i da izbjegnu opasne i mistične moći misteriozne srebrne pločice koja je povezana sa nestankom. The Silver Tablet dostupan je u FFG online trgovini  za 15-ak dolara.

 

 

box_artTreća novost je također objava puštanja u prodaju. Riječ je o Gears of War: The Boardgameu, taktičkom borbenom boardgameu za 1-4 igrača baziranom na istoimenoj video igri i njenom nastavku. Igrači preuzimaju uloge COG vojnika u raznim misijama inspiriranima onima iz video igara, a za razliku od većine drugih igara na ploči ovdje je međusobna suradnja i potpora (za razliku od zabijanja sjekire... pardon, motorne pile u leđa) na visokoj cijeni i vitalna za uspjeh misije. Prodajna cijena je oko 70 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona