Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Lord of the Rings: Nazgul

Autor: Exxar

title

WizKids su najavili izdavanje kooperativne igre na ploči Lord of the Rings: Nazgul.

Za razliku od većine ostalih igara smještenih u J.R.R. Tolkienov milje Gospodara prstenova, Lord of the Rings: Nazgul igrače stavlja u uloge nazgula te im je cilj spriječiti Prstenovu družinu u njihovom naumu uništavanja Prstena, zdrobiti otpor ljudi, i općenito provoditi Sauronovu volju. Sve to se odvija kroz nekoliko kampanja tijekom kojih igrači skupljaju bodove, da bi na kraju pobijedio onaj sa njih najviše, a čitava partija traje oko dva sata. Igra je namijenjena za od dva do pet igrača.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona