Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age RPG Quickstart

core_bookIzdavačka kuća Green Ronin nam je donijela jednu poslasticu za sve ljubitelje BioWareovog Dragon Age serijala. Naime, mračni svijet Thedas već su prenijeli u pen and paper RPG format, a upravno su dostupnom učinili PDF verziju Quickstart pravila igre.

U Dragon Age RPG Quickstart knjižici se nalaze pravila, unaprijed složeni likovi te avantura smještena u Dragon Age setting s kojom možete odmah krenuti u akciju. Uz sve to, skidanje je besplatno. Uz ovako primamljivu cijenu, najbolje je skinuti pa se sam uvjeriti u kvalitetu ovog proizvoda.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona