Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nove ekspanzije za igre iz Fantasy Flight Games

Autor: Exxar

curse_of_the_dark_pharaoh_revisedFantasy Flight Games najavili su šest novih ekspanzija za svoje igre na ploči i kartama: revidiranu ediciju Curse of The Dark Pharaoh za Arkham Horror, dvije walker ekspanzije te Operation SeeLowe za Dust Tactics, The Horned Rat za Chaos in The Old World i Legends za Warhammer Invasion LCG.

Curse of The Dark Pharaoh bila je prva ekspanzija za Arkham Horror, a otkad je izašla mnogo toga se promijenilo u igri. FFG su se odlučili na izdavanje revidirane edicije ove ekspanzije jer se originalna verzija više ne uklapa u način igranja kakav je evoluirao daljnjim razvojem igre. Ova nova edicija osim errate sadrži i izmjene u svrhu balansa i sveopćeg glađeg uklapanja Curse of The Dark Pharaoha u Arkham Horror.

Za taktičku igru minijaturama na ploči Dust Tactics, smještenu u alternativni Drugi svjetski rat,  izdane su dvije nove ekspanzije, po jedna za svaku stranu u igri (Axis i Allies). Obje sadrže jednu figuricu bipedalnog borbenog robota te dvije varijante naoružanja, a na igraču je da odabere koju od dvije varijanti robota će iz toga sklopiti. Također je izdana i ekspanzija Operation SeeLowe koja sadrži novu kampanju od osam scenarija. Osim samih scenarija, sadrži i nove tileove za ploču, nove jedinice i drugo, a temeljena je oko napada sila Osovine na savezničku pomorsku bazu u kojoj se razvija tajno oružje.

horned_ratThe Horned Rat prva je ekspanzija za igru na ploči Chaos in The Old World. Tako će se sada podanicima četiri boga Kaosa u borbi za vladavinu nad Starim svijetom Warhammera pridružiti i skavenske horde. Ekspanzija omogućuje sudjelovanje petog igrača, a osim nove strane u igru uvodi i nove elemente za već postojeće četiri strane.

I na kraju, najavljeni su Legends, ekspanzija za Warhammer Invasion LCG. U igru donosi 55 novih karata, od koji svaka unutar jednog primjerka ekspanzije dolazi u tri kopije (dakle sve skupa 165 karata po primjerku). Ključna novost je uvođenje nove vrste karata, Legends, koje predstavljaju najutjecajnije i najmoćnije heroje zaraćenih strana. Ovakve karte djeluju globalno na cijelu stranu te mogu poslužiti kao kamen temeljac za izgradnju deckova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona