Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Lords of The River, ekspanzija za Battles of Westeros u prodaji

Autor: Mad Beard

boxU prodaju su pušteni Lords of the River, ekspanzija za Fantasy Flight Gamesovu igru na ploči Battles of Westeros. Prisjetimo se, Battles of Westeros je ratna igra za dva igrača bazirana na popularnom ciklusu Pjesmi leda i vatre Georgea R.R. Martina.

Kako ni Riječne zemlje ne bivaju pošteđene strašnim i krvavim bitkama koje su zahvatile Westeros, ni kuća Tully ne ostaje po strani u ovom ratu petorice kraljeva. Saziva ratni zbor i nudi svoju pomoć kući Stark da uništi kuću Lannister jednom za svagda. Obitelj, dužnost, čast, moto je kuće Tully.

edmureU Lords of The River kuća Tully je predstavljena kao saveznička vojska što znači da nadopunjuje kuću Stark ili ako se koriste skirmish pravila onda može nadopunjavati i kuću Lannister iz core seta. Savezničke vojske su predstavljene žutosmeđom bojom i kao takve razlikuju se od vojski kuća koje nadopunjavaju, što omogućava igračima bolju preglednost na bojnom polju.

longbowmenVojska kuće Tully sastoji se od tri nova zapovjednika i tri nove jedinice. Edmure Tully, Brynden “Crna riba” Tully i Marq Piper čvrstom rukom i nepokolebljiva duha vodit će vaše Tully River Riderse, Tully Longbowmene i Warriors of Wayfarer’s Rest u nove pobjede. Osim figurica jedinica, u kutiji ćete pronaći i knjižicu s pravilima, battle plan knjižicu, nove terene te Gambit i Skirmish karte za kuću Tully.

Ekspanzija se već nalazi na policama trgovina i cijena je oko 30 američkih dolara.

spread

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona