Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeon Master's Keep - The Ultimate DM Screen u pretprodaji

Autor: Mad Beard

front

Od sredine ovog mjeseca, Gale Force Nine prima narudžbe za Dungeons & Dragons Dungeon Master’s Keep - The Ultimate DM Screen.

rollDungeon Master’s Keep je ručno obojan i rađen od izdržljive plastike. Dva tornja na kapiji služe za bacanje kocaka - jedan za javne rollove tj. kocka izađe kroz vratašca na tornju i vidljiva je igračima, a drugi za tajne rollove vidljive samo DM-u. Pozadina screena je obogaćena policama za razne minijature, a na dnu se nalaze dvije kutijice za spremanje tokena. The Ultimate DM Screen možete naručiti po cijeni od oko 150 američkih dolara, a biti će dostupan u lipnju ove godine.

back

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona