Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Code of Chivalry u prodaji

Autor: Mad Beard

box_artCode of Chivalry, najnovija ekspanzija za boardgame Battlelore izdavača Final Fantasy Games puštena je u prodaju. Nadopunite vašu vojsku sa vitezovima, samostrijelcima i kopljanicima iz ovog Human Army Packa.

U ovoj ekspanziji naći ćete dvije potpuno nove jedinice kao i dvije jedinice izdane u prethodnim ekspanzijama Hundred Years' War i Scottish Wars.
Nove jedinice su Mounted Knight Long Swordsmeni i Foot Knight Long Swordsmeni, a prethodno izdane su Arbalestriari  (iz Hundred Years' War ekspanzije) te Mounted Knight Lanceri (iz Scottish Wars ekspanzije).

mounted_knightsS ovom ekspanzijom, uz  već spomenute jedinice, dolazi i 6 novih Call to Arms deployment karata kojima igrači mogu prilagoditi svoje avanture, odnosno koristeći te karte mogu kreirati svoju vojsku. Code of Chivalry dolazi i sa četiri nove avanture predstavljajući nove izazove za igrače. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona