Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mansions of Madness u prodaji

Autor: Exxar

box_250U prodaju je puštena Mansions of Madness, igra na ploči Cthulhu tematike za dva do pet igrača iz Fantasy Flight Games.

U Mansions of Madness jedan igrač poprima ulogu keepera čija je zadaća postaviti scenarij te upravljati razvojem igre kroz kontrolu protivnika, preraspoređivanje postavljenih elemenata ovisno o akcijama igrača i slično. Ostali igrači upravljaju istražiteljima čija je zadaća otkriti kakve se strahote kriju na različitim lokacijma u gradiću Arkhamu i njegovoj okolici. Svaka partija je različita zahvaljujući keeperu, a uz igru dolazi pet gotovih scenarija te je naravno moguće razvijati i vlastite. Ovisno o scenariju, keeperov cilj varirati će od jednostavne eliminacije istražitelja do provođenja djela sa svrhom uništenja svijeta.

Prodajna cijena ove masivne igre sa tri bookleta i mnoštvom različitih elemenata je oko 80 američkih dolara.

game_layout_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona