Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Assault on Icecrown Citadel u prodaji

Autor: Exxar

assault_on_icecrown_citadel_splash_475

U prodaju je pušten Assault on Icecrown Citadel, najnoviji raid deck za World of Warcraft TCG u okrilju Cryptozoic Entertainmenta.

Assault on Icecrown Citatel zapravo je samostojeća igra za četiri igrača koja igračima WoW TCG-a daje priliku da svrgnu Lich Kinga s trona, ili da u njegovoj ulozi pokore svijet. Jedan igrač preuzima kontrolu nad Lich Kingom, a ostali nad Highlord Tirion Fordringom, Lady Jainom Proudmoore i Queen Sylvanas Windrider.

Ovaj raid deck se zapravo sastoji od tri zasebna decka, jednog za svakog igrača, pri čemu je deck Lich Kinga mnogo moćniji od ostalih te se zbog toga za razliku od njih ne može koristiti u normalnoj WoW TCG igri. Assault on Icecrown Citadel ne sadrži nikakva dodatna pravila te je jednako pogodan i za stare i nove igrače, a svaki primjerak u sebi sadrži i Treasure Pack koji je također dostupan i zasebno, a sadrži 20 novih karata.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona