Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Miskatonic Horror i Tribes of The Vale

miskatonic_horror_250

U veljači su najavljene dvije boardgame ekspanzije koje će zasigurno razveseliti ljubitelje Arkham Horror i Battles of Westeros igara.

Krenimo redom. Obje igre, a tako i njihove ekspanzije nam donosi kompanija Fantasy Flight Games, a Arkham Horror je igra na ploči koja je jedna od njihovih najpoznatijih i najboljih uradaka. Za Arkham Horror je dosada izdano 7 ekspanzija, a najnovija, osma, imenom Miskatonic Horror nam donosi pregršt novina, ali bez novih koncepata. Nisu uvedena nova pravila, već je smisao ove ekspanzije u proširivanju svake dosadašnje ekspanzije i osnovne igre pomalo, dodatnim kartama i opcijama.

Za Battles of Westeros pak izlazi ekspanzija Tribes of the Vale, koja donosi 3 nova commandera i njihove vojske, nove terene, scenarije i još dosta toga. S ovom ekspanzijom možete u bitku povesti neko od tri barbarska plemena te tako još bolje prikazati svijet Westerosa na ploči.

tribes_of_the_vale_display_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona