Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Green Ronin dobili licencu za Wild Cards RPG

Autor: Exxar

greenronin.pngTijekom prošlog mjeseca, Green Ronin Publishing postigli su dogovor sa George R. R. Martinom o izdavanju Wild Cards settinga za svoj nagrađivani superhero d20 RPG Mutants and Masterminds.

Za neupućene, Wild Cards je serija novela o superjunacima smještenih u zajednički univerzum, nastalih uglavnom krajem osamdesetih i početkom devedesetih, koje su napisali razni autori a uredio Martin. Likovi iz novela inspirirani su player characterima koje su dotični autori igrali u Martinovoj Superworld kampanji. Za razliku od ostale superherojske literature, Wild Cards ima prilično realističan pristup, gdje malo likova ima tajne identitete i jednako malo ih je tradicionalnih maskiranih boraca protiv kriminala. Također, priče su smještene u povijesni kontekst dvadesetog stoljeća koji je izmjenjen na jedan logičan način s obzirom na pojavu superjunaka, i spominju se mnogi poznati ljudi (npr. Buddy Holly, George Bush, Mick Jagger) koji su zbog dotičnih promjena živjeli drukčije, ili su sami postali superjunaci.

Wild Cards Campaign Setting, prva knjiga iz serijala, izaći će na vrijeme za Gen Con u kolovozu 2008.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona