Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

DC Adventures Hero's Handbook

Autor: Exxar

dc_adventures_heros_handbook_250Green Ronin u prodaju su pustili DC Adventures Hero's Handbook za svoj Mutants and Masterminds RPG. Ovo je prvo izdanje u njihovoj novoj DC Adventures liniji, za koju su trenutno najavljeni i sourcebookovi Heroes & Villains i DC Universe.

DC Adventures Hero's Handbook nije samo dodatak za Muntants & Masterminds već je potpuna igra sa svim potrebnim pravilima. Na 256 u boji ilustriranih stranica, pored mehaničkih pravila, nalaze se informacije o DC univerzumu, opisi najpoznatijih superheroja i superzločinaca iz DC univerzuma itd. Novim igračima kreaciju likova olakšati će izbor arhetipova sa gotovim paketima sposobnosti, dok su tu naravno i detaljna pravila za iskusne igrače.

Prodajna cijena hardcover verzije je oko 40 američkih dolara, a PDF-a 20.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona