Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nadolazeće WoW TCG edicije

Autor: Exxar

wow_tcg_icecrown_250.jpgU Cryptozoic Entertainmentu vrlo su marljivi otkako su preuzeli World of Warcraft TCG od Upper Decka. Tako će uskoro svjetlo dana ugledati dvije nove edicije: Icecrown koji bi trebao izaći krajem ovog mjeseca, te Worldbreaker zasad planiran za studeni.

Icecrown završava Wrath of the Lich King blok a sadrži 220 novih karata. Među njima se nalazi i Lich King osobno, a tu su i tri nove loot karte koje se mogu iskoristiti za dobivanje bonus powera u MMO-u: Paint Bomb, Ethereal Portal i Wooly Rhino.

Worldbreaker započinje novi blok i prati promjene koje će u MMO biti uvedene novom Cataclysm ekspanzijom. Edicija će sadržavati goblinške i worgenške heroje te nove kombinacije rasa i klasa. Nazivi tri uključena loot carda još nisu objavljeni, a u ediciji će biti sve skupa 270 karata.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona