Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft TCG novosti

Autor: Exxar

wow_tcg_250.jpgDolaze nam dvije novosti za World of Warcraft Trading Card Game. Prva je najava Archives kolekcije najboljih karata iz prve tri godine igre, a druga je izlazak World of Warcraft Class Starter Deckova, deckova organiziranih po specifičnim klasama iz igre. Oboje izdaje Cryptozoic Entertainment, a prodavati će se isključivo u trgovinama.

Da vas podsjetimo, Blizzard je ranije ove godine prekinuo suradnju sa Upper Deckom koji je do tada izdavao WoW TCG i WoW igru minijaturama, te je licencu za WoW TCG dao novoosnovanom Cryptozoicu. Njega sačinjavaju bivši Blizzardovi zaposlenici koji su bili zaduženi za odnos sa Upper Deckom u vezi WoW TCG-a, stoga je (potvrđeno i Cryptozoicovim djelima od tada) igra u vrlo dobrim rukama. No, nazad na temu.
   
wow_tcg_archives_475.jpg

Archives
izlazi u rujnu. Svaki paket od 10 karata koštati će oko 6 američkih dolara a sadržavati će 9 foilanih karata izabranih od 190 najjačih karata iz prve tri godine igre i bonus crafting karte. 1 od 11 paketa sadržavati će  jednu od dvanaest najboljih Loot karata iz prošlih setova, uključujući Spectral Tiger, X-51 Nether Rocket, Red Bearon i Saltwater Snapjaw. Ove je prilika za nove igrače da sakupe najbolje karte iz setova koje su propustili, a za stare igrače da nabave prve ikad foilane karte za WoW TCG.
 
World of Warcraft Class Starter Decks izlaze 23. srpnja i sadržavati će karte iz novijih i starijih deckova. Ove karte formiranju novi "Core" format, kompaktan format pogodan za nove igrače. Svaki deck biti će moguće igrati odmah iz kutije što ih čini posebno privlačnima novim igračima, a cijena će mu biti oko 11 dolara u Americi i oko 11 eura u Europi.

Sve skupa biti će 18 deckova, svaki posvećen specifičnoj klasi i frakciji, a na pakiranju će biti označeno točno koja kombinacija karata je unutra. Igrači upoznati sa WoW MMO-om koji se po prvi put susreću sa WoW TCG-om će biti u mogućnosti odabrati paket koji simulira njihovog online lika. Igrači će također biti u mogućnosti dobiti najbolje Loot karte iz prve tri godine koje će nasumično biti ubačene u neke Class Starter Deckove.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona