Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Space Hulk: Death Angel – The Card Game

Autor: Exxar

space_hulk_death-angel-box_250.pngKrajem prošlog tjedna Fantasy Flight Games najavili su Space Hulk: Death Angel – The Card Game. Kao što je vidljivo iz naslova, radi se o kartaškoj igri iz Space Hulk franšize, smještene u mračan univerzum Warhammera 40000.
   
Death Angel je kooperativna igra za od jednog do šest igrača koji poprimaju uloge svemirskih marinaca iz Blood Angels chaptera u žestokoj borbi protiv tyranidskih genestealera na infestiranom space hulku (olupini prastarog svemirskog broda koja pluta svemirom). Igrači na odabir imaju šest borbenih timova koji se sastoje od po dva marinca, svaki sa svojim specifičnim sposobnostima, a igra se sastoji od niza rundi u kojima se izmjenjuju akcije marinaca i genestealera. Osim karata, uz igru dolaze i kocke koje određuju rezultat borbe. Pored kocaka i karata, veliki utjecaj na tijek igre ima i strategija jer o rasporedu marinaca i njihovim odabranim akcijama ovise šanse za uspjeh. Igrači zajednički gube ako poginu svi marinci, a zajednički pobjeđuju ako barem jedan marinac ostvari cilj misije.

Igra je najavljena za ljeto, a prodajna cijena će biti oko 25 američkih dolara. Dizajnirao ju je Corey Konieczka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona