Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nove igre na ploči iz Fantasy Flight Games

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova u svojem bogatom repertoaru igara na ploči, oba smještena u fantasy svijet Terrinotha. Mists of Zanaga ekspanzija je za igru na ploči Runebound (second edition), dok je DungeonQuest nova edicija klasične igre na ploči.

mists_of_zanaga_150.jpgMists of Zanaga donosi novu ploču za Runebound koja prikazuje prašumom obrastao kontinent Zanagu. Prastaro zlo se budi nakon propasti carstva ljudi-guštera, a jedino mu se stari bogovi mogu usprostaviti. No, potrebni su heroji koji će ih dozvati... Ova ekspanzija, osim ploče, u igru unosi preko 150 novih karata, nove mehanike i potpuno novi stil igranja Runebounda. Najavljena prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

dungeon_quest_100.jpgDungeonQuest je igra istraživanja tamnica za od jednog do četiri igrača. Nova edicija smještena je u Terrinoth, a igra zadržava napetost i brutalnost originalne igre uz osvježenu mehaniku i tematiku. Igrači poprimaju uloge avanturista koji se probijaju kroz Dragonfire Dungeon u potrazi za blagom Dragon Lorda, a pobjeđuje onaj igrač koji s najviše opljačkanog blaga pobjegne iz tamnice prije nego se njena vrata zatvore. Najavljena prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona