Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battles of Westeros

Autor: Exxar

battles_of_westeros_150.pngFantasy Flight Games najavili su novu igru na ploči za dva igrača, smještenu u popularni svijet serijala A Song of Ice and Fire, spisatelja George R. R. Martina. Battles of Westeros rekreira velike sukobe iz povijesti Westerosa, te daje igračima mogućnost vođenja novih.

Igra je temeljena na Battlelore pravilima, a u core setu su za igru na raspolaganju kuće Stark i Lannister. Jedinice uključuju pješadiju, konjicu i opsadne strojeve, a do pobjede se dolazi pametnim manevriranjem i taktiziranjem. Uz igru dolazi scenario book koji pored gotovih scenarija sadrži savjete za izradnju vlastitih, a pored knjižice igra sadrži preko sto figurica i karata, kocke i drugo.

Datum izlaska još nije poznat (osim da se radi o proljeću), a prodajna cijena će biti oko 80 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona